top of page

O U R   P R O D U C T S

MULIGHEDER & SPARRING
B E B O E R N E   I   T I N G H U S E T
Allesen 1.JPG

Charlotte Allesen

Celle No. 3

Som erfaren erhvervs coach hjælper jeg virksomheder inden for alle brancher og private med at skabe udvikling og forandring. Jeg arbejder bl.a. inden for business coaching, ledersparring, stresscoaching, karrierecoaching og metakognitiv terapi.

 

Jeg hjælper også virksomheder med at forebygge stress og øge trivsel og arbejdsglæde via skræddersyede workshops for ledergrupper, medarbejdergrupper, afdelinger og arbejdsmiljøorganisationer.

DIN SUCCES ER MIT MÅL

GÅ TIL HJEMMESIDE

Makio 1.JPG

MAKIO

Celle No. 3

Makio hjælper Human Resources medarbejdere og afdelinger, og da netop dette område er i konstant udvikling, kan det ofte være godt med sparring. I Makio får I en sparringspartner, som forstår at markedsvilkår og nye forretningsmuligheder kræver mobilisering og dimensionering af medarbejderstaben.

GÅ TIL HJEMMESIDE

den seriøse kaffeklub 1.JPG

DEN SERIØSE KAFFEKLUB
Celle No. 4

 

Den Seriøse Kaffeklub er støttet af Horsens Kommune og sætter en stor ære i at gøre det lidt sjovere at være iværksætter i Horsens! vistartersgu.dk er stedet, hvor du kan blive inspireret af de gode iværksætterhistorier og forhåbentlig blive overbevist om, at du selv skal tage springet ud i iværksættertilværelsen.

GÅ TIL HJEMMESIDE

reka gruppen 1.JPG

REKA GRUPPEN
Cello No. 7

 

REKA Gruppen A/S administrerer og er investor i en række investeringsselskaber, herunder West-Coast Real Estate, der investerer i boligudlejningsejendomme i de største danske byer

GÅ TIL HJEMMESIDE

bottom of page