top of page

O U R   P R O D U C T S

MULIGHEDER & SPARRING

Charlotte Allesen

Celle No. 3

Som certificeret erhvervs coach hjælper jeg virksomheder inden for alle brancher og private med at skabe udvikling og forandring. Jeg arbejder bl.a. inden for business coaching, ledersparring, stresscoaching og karrierecoaching. Jeg hjælper også virksomheder med at forebygge og håndtere stress via foredrag og workshops.

DIN SUCCES ER MIT MÅL.

MAKIO

Celle No. 3

Makio hjælper Human Resources medarbejdere og afdelinger, og da netop dette område er i konstant udvikling, kan det ofte være godt med sparring. I Makio får I en sparringspartner, som forstår at markedsvilkår og nye forretningsmuligheder kræver mobilisering og dimensionering af medarbejderstaben.

DEN SERIØSE KAFFEKLUB

Celle No. 4

Den Seriøse Kaffeklub er støttet af Horsens Kommune og sætter en stor ære i at gøre det lidt sjovere at være iværksætter i Horsens! vistartersgu.dk er stedet, hvor du kan blive inspireret af de gode iværksætterhistorier og forhåbentlig blive overbevist om, at du selv skal tage springet ud i iværksættertilværelsen.

REKA GRUPPEN

Cello No. 7

REKA Gruppen A/S administrerer og er investor i en række investeringsselskaber, herunder West-Coast Real Estate, der investerer i boligudlejningsejendomme i de største danske byer

Please reload

B E B O E R N E   I   T I N G H U S E T
bottom of page